Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Janskerkhof 26
3512 BN Utrecht
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Iwan Gerbrands

Iwan is een betrokken adviseur met ruime ervaring op het gebied van verandertrajecten, omgevingsmanagement en strategieontwikkeling. Hierbij staat de balans tussen het op een open manier betrekken van mensen en het behalen van resultaat centraal. Hierdoor wordt het gemakkelijker om gezamenlijk en vanuit verbinding ambitieuze resultaten neer te zetten. Iwan heeft ervaring in diverse sectoren van zorg en onderwijs tot grote corporates en overheid. Waarbij zijn rol varieert van het ontwerpen van verandertrajecten, het begeleiden van leidinggevende en managementteams bij hun rol in de verandering en het ontwerpen en begeleiden van bijeenkomsten met impact.

Anderen ervaren in de samenwerking met Iwan het gemakkelijk kunnen komen tot overzicht en de essentie van complexe informatie, het werken vanuit rust en sociale betrokkenheid en oog voor potentie en kansen voor vernieuwing.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.