Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Janskerkhof 26
3512 BN Utrecht
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Jochem Leenders

Jochem is een adviseur met een voorliefde voor menselijke processen. Hij doorziet snel wat er bij mensen en hun organisatie speelt, welke thema’s van belang zijn en wat er nodig is om die het hoofd te bieden. Hij noemt dingen graag zoals ze zijn, zodat iedereen snapt waar het over gaat en vanuit het eigen perspectief bij kan dragen.

Met zijn achtergrond in de zorg deed hij in teamverband én team overstijgend vanuit verschillende posities ervaring op met begeleiden, leiden en adviseren bij veranderingen. Hierdoor kan hij organisatiekeuzes goed vertalen naar wat ze betekenen op de werkvloer.

In de zorg is hij thuis, maar zijn nieuwsgierigheid nam hij ook mee naar onderwijs en ICT. Hij helpt met onderzoek, advies, inzicht krijgen in individuele en groepsprocessen, het bepalen van richting en hoe je als leider present bent in de organisatie. Dit zorgt voor betrokkenheid, samenhang en focus. Daarvoor heeft hij een zeer actief luisterend oor, een analytische blik, een neus voor het onuitgesprokene, gevoel voor de juiste weg en een zachte G.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.