Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Robin Veldhuizen

Robin is een energieke junior adviseur die gefascineerd is door menselijk gedrag en een sterke interesse in maatschappelijke problemen heeft. Met zijn consciëntieuze en extraverte persoonlijkheid krijgt hij energie bij het onderzoeken en doorgronden van klantvraagstukken, zonder het menselijk contact uit het oog te verliezen. Om deze reden is hij graag gesprekspartner van zowel medewerkers als leidinggevenden.

In eerdere werkzaamheden heeft Robin als trainer en coach ervaring opgedaan in verschillende onderwijs en overheidsorganisaties, waarbij hij medewerkers zowel op individueel- als groepsniveau heeft gecoacht op het gebied van duurzame inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding en stressmanagement. Vanuit zijn interesse in maatschappelijke problemen heeft hij tijdens zijn afstudeerfase een praktijkgericht onderzoek opgezet en uitgevoerd bij de Politie. Verder is hij in 2022 vrijwillig initiatiefnemer geweest bij het vervoeren en onderbrengen van Oekraïense vluchtelingen. Door deze ervaringen heeft hij zijn gevoel voor organisatiesensitiviteit ontwikkeld.

Vanuit zijn opleiding arbeids- en organisatiepsychologie (Radboud Universiteit) probeert Robin te doorgronden hoe organisatorische veranderingen van invloed kunnen zijn op de werkcondities van werknemers. Verder probeert hij oordeelloos (met de nadruk op probeert omdat we impliciet nooit volledig oordeelloos kunnen zijn) te begrijpen waar gedragingen en reacties vandaan komen om de verschillende perspectieven van alle stakeholders in acht te nemen. Op basis van verschillende coachopleidingen zet hij gesprekken graag in als een effectieve tool om uitdagingen en vraagstukken van de klant te verhelderen. Mede door een master criminologie (Vrije Universiteit) loopt Robin extra warm voor organisaties uit de veiligheidssector.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.