Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Ilse van Ravenstein benoemd tot 1 van de 50 buitengewone vrouwelijke ondernemers en leiders in Nederland

We kunnen niets anders zeggen dan dat we trots zijn op Ilse van Ravenstein. SHE LEADS, een initiatief dat vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk leiderschap stimuleert, heeft Ilse benoemd tot 1 van de 50 buitengewone vrouwelijke ondernemers en leiders in Nederland. Zij is benoemd in de categorie ‘Serial entrepreneurship’ vanwege haar prestaties als ondernemer. Zo heeft ze Involve, specialisten in change en communicatie opgericht, maar bijvoorbeeld ook Evolve, Subconscious Impact en Dit heeft zin.

Deze allereerste editie van het SHE LEADS Dashboard, een publicatie van Erasmus Centre for Entrepreneurship dient als inspiratie voor toekomstige leiders en ondernemers door een reeks opmerkelijke vrouwelijke rolmodellen in Nederland te laten zien. Ze vieren hiermee de vrouwelijke ondernemers en leiders van vandaag en inspireren die van morgen door het woord te verspreiden. Dit project wordt ondersteund door het Ondernemende Vrouwen Fonds en het Jong Ondernemenschap Fonds van het Erasmus Trustfonds.

Ben je benieuwd naar de andere 49 buitengewone vrouwen of wil je meer weten over SHE LEADS? Kijk dan op ece.nl/sheleads.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.