Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Aanbod

Involve werkt voor ambitieuze opdrachtgevers die hun organisatie verder willen brengen. Die voor een ingrijpende transformatie staan. Voor een reorganisatie. Of voor een fusie of overname. Opdrachtgevers die net als wij geloven dat organisatieverandering uiteindelijk altijd over mensen gaat. Wij ontwerpen en begeleiden veranderprocessen waarbij mensen in beweging komen. Door een heldere richting waarmee zij zich verbonden voelen. Door de ruimte om zelf een actieve rol te spelen en zo mee te bouwen aan de toekomst. En door effectieve communicatie rond het veranderproces.

Bij Involve zijn we pragmatisch: we stappen in en helpen mee om concrete resultaten te realiseren. Dat doen we met ruim 25 gedreven professionals op het gebied van change en communicatie, leiderschap en programmamanagement. Bovendien hebben we kennis van de ontwikkelingen in de sectoren waar wij actief zijn. Van retail tot financiële dienstverlening. Van het onderwijs tot de zorg. En van de bouwsector tot de industrie.

Leidinggeven aan verandering

In al onze opdrachten speelt het versterken van change leadership een belangrijke rol. Want leidinggeven aan een team of een hele organisatie in verandering is interessant én uitdagend. Voor bestuur of managementteam roept het vragen op als: hoe kom je op één lijn over de gewenste verandering en de beste manier om die te realiseren? Hoe maak je samen scherpe keuzes zodat de organisatie voldoende richting ervaart? En voor alle leiders gaat het om vragen als: Hoe zorg je dat je mensen zich zich eigenaar gaan voelen van de verandering? Hoe kan je de intrinsieke motivatie van teamleden verbinden met de veranderdoelen? Hoe zorg je dat je zichtbaar ben als leiding en hoe geef je zelf het goede voorbeeld?

Wij kijken hoe individuele leiders met bovenstaande vragen omgaan en wat zij nodig hebben om hun rol goed te vervullen. En we helpen managementteams en groepen leiders om meer samen op te trekken, samen sturing te geven en elkaar te ondersteunen bij de uitdagingen die ze tegenkomen. In de praktijk blijken dat belangrijke succesfactoren voor organisatieverandering.

Opleidingen, trainingen en inspiratie

Vanuit onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij je ondersteunen met trainingen, opleidingen en door het leveren van sprekers voor congressen, events en inspiratiesessies. Als onderdeel van een veranderaanpak, professionaliseringstraject, ontwikkelproces of als integraal onderdeel van een veranderaanpak. Op deze pagina vind je meer informatie.

Meer weten?

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.