Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Opleiding, trainingen en inspiratie

Voor welke beweging staat jouw team/organisatie nu? Wie hebben daarin een essentiële rol? En wat hebben zij nodig om die rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen? Een opleiding? Een training? Of ben je vooral opzoek naar inspiratie voor de aanpak van jouw change- & communicatievraagstuk?

Vanuit onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij je ondersteunen met trainingen, opleidingen en door het leveren van sprekers voor congressen, events en inspiratiesessies. Als onderdeel van een veranderaanpak, professionaliseringstraject, ontwikkelproces of als integraal onderdeel van een veranderaanpak.

In al onze opleidingen, trainingen en inspiratie sessies staat interactiviteit en het echt betrekken van de deelnemers centraal. We zetten mensen niet alleen aan tot nadenken maar ook tot direct vertalen naar wat ze concreet kunnen in hun eigen praktijk. Daarom sluiten we altijd nauw aan op jouw context en actualiteit.

1.    Opleidingen en trainingen

Opleidingen en trainingen kunnen van grote toegevoegde waarde zijn, mits ze écht aansluiten op wat er speelt en leeft in de organisatie. En mits je met elkaar tot nieuwe inzichten en ideeën kunt komen. Daarom werken we in onze opleidingen en trainingen niet zomaar een vast programma af, maar kijken we vooraf samen waar jullie precies behoefte aan hebben. Voor impact in de interactie met anderen maken we gebruik van het gedachtengoed van onze partner Subconscious Impact (SI). Heb je een specifieke opleidings- of trainingsvraag? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een aantal voorbeelden van onze opleidingen en trainingen:

  • Workshop Change Leadership
  • Workshop Change Readiness
  • Workshop Check het succes van je verandering
  • Workshop Effectief communiceren met je team
  • Workshop Verandercommunicatie

2.    Trainingen en workshops in de verandering

Veel veranderingen vragen iets van (informele) leiders dat ze niet iedere dag doen. Daarom zijn er maar weinig verandertrajecten die wij begeleiden waar geen trainingen of workshops in voorkomen. Deze zijn vaak helemaal op maat, passend bij de betreffende verandering en de mensen die die verandering helpen realiseren.

3.    Inspiratiesessies en sprekers

Grote kans dat je Involvers al eens bent tegengekomen op podia of in podcasts. Zoals: Michiel van Delden of Involve-oprichter en auteur van 12 boeken: Ilse van Ravenstein.

Onze sprekers kunnen ook met je meedenken over een intern moment waarop je ‘iedereen bij elkaar haalt’ in je organisatie. Zoals: de lancering van een nieuwe strategie, een terugkerende townhall of leiderschapsbijeenkomst, de aftrap van een fusie of verandertraject, een werksessie of heidag. Momenten waarop je op een interactieve manier aan de slag wil gaan met de inhoud en impact wil maken.

Neem vrijblijvend contact op

Zie jij kansen of wil je even sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of geef telefonisch jouw vraag door!

Meer weten?

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.