Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Ilse van Ravenstein

Ilse heeft ruim 30 jaar ervaring in verandertrajecten, strategieontwikkeling en – realisatie, ontwerpen en begeleiden van interacties en anderen helpen dit alles zelf te doen. Ilse doorziet snel wat nodig is, komt to the point, maakt complexe situaties overzichtelijk en ziet altijd een andere kant of oplossing aan een kwestie. Ze heeft passie voor wat mensen beweegt en hoe we het voor mensen en organisaties (nog) beter kunnen maken.

Ze heeft ervaring in een breed scala aan organisaties. Van telecommunicatie en energie tot retail en logistiek. Van zorg en onderwijs, grote corporates tot familiebedrijven. Waarbij de opdrachten variëren van CEO- of ondernemerscoaching en intervisie tot (bege)leiden van grote veranderingen in organisatie, processen/systemen of omstandigheden.

Deze veranderingen hebben altijd (grote) impact op  medewerkers en daarom heeft Ilse oog voor wat de  verandering van hen en hun (informele) leiders vraagt. En wat er nodig is om hen daarbij te faciliteren.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.