Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Over Involve

Wie wij zijn? Wie is Involve? We zijn een team van ruim 25 enthousiaste collega’s, van starters tot zeer ervaren professionals. Met onze kennis en 30 jaar lange ervaring op het gebied van change en communicatie, leiderschap en programmamanagement leveren we alles wat nodig is om veranderingen van begin tot eind te begeleiden. We creëren betere resultaten voor de organisatie en meer plezier en energie voor de mensen die er werken. Kortom, we werken aan onze missie: gelukkige en succesvolle organisaties.

Wij geloven dat organisatieverandering altijd over mensen gaat, mensen die morgen iets anders doen dan vandaag. En mensen laten zich niet veranderen door ‘veranderaars’. Ze kunnen wel heel goed zelf veranderen, als zij dat willen. Om effectief te veranderen is het daarom belangrijk om er zo snel mogelijk een gemeenschappelijk proces van te maken, met en door de mensen die het aangaat. Om verandering niet alleen naast het werk te organiseren in projecten en programma’s, maar vooral ook in het dagelijks werk. Want daar moet het gebeuren. ​

Kernwaarden

​Al sinds onze start in 1994 werken we vanuit dezelfde drie kernwaarden: Expertise is wat ons bindt en drijft. Dat is voor ons meer dan kennis, het is vooral praktijkervaring waarmee we onze opdrachtgevers concreet vooruit helpen. Pragmatisme is essentieel, want ons vak is natuurlijk heel interessant, maar het moet wel tot resultaat leiden. En tenslotte betrokkenheid, onze naam zegt het al. Bij ons vak, bij onze klanten en bij elkaar. En bij de samenleving. Daarom kiezen we jaarlijks een goed doel dat we ondersteunen.​

Hoe werken wij?

​Wij zijn geen adviesbureau maar een ‘resultaatbureau’: we stappen in om mee te helpen. Dat doen wij het liefst op de achtergrond. In plaats van het over te nemen helpen wij onze opdrachtgevers om zelf succesvol te veranderen. Zo helpen wij ook structureel het verandervermogen van organisaties te versterken. Onze mensen werken meestal in opdrachtteams waarin we alle competenties samenbrengen die nodig zijn voor de specifieke vraag van onze opdrachtgever. Soms werken we samen met partners op het gebied van teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, creatieve communicatie en onderzoek. Daarnaast werken we regelmatig samen met ons zusterbureau Evolve, specialisten in interne digitale media en interne communicatie, en met trainings- en coachingsbureau Subconscious Impact.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.