Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Michiel van Delden

Michiel van Delden is managing partner van Involve. Hij werkte eerder onder meer bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde en bij ABN Amro, waar hij zich door de jaren heen ontwikkelde tot bestuursadviseur op het gebied van verandermanagement, leiderschap en communicatie. Hij was er betrokken bij talloze grote transformaties, reorganisaties, overnames en outsourcingstrajecten, zowel in Nederland als internationaal. In 2009 richtte hij C-Suite op, een consultancy specifiek gericht op het adviseren van de top van organisaties in verandering.

In bijna 10 jaar tijd bouwde hij een mooie praktijk en een schat aan ervaring op in alle sectoren van de economie. Die ervaring bracht hij in 2018 mee naar Involve, toen beide bureaus samengingen. Michiel werkt graag voor ambitieuze opdrachtgevers die echt iets teweeg willen brengen in hun organisatie. “Als je die gedrevenheid combineert met onze expertise, dan kun je elke organisatie in beweging krijgen.”

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.