Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Strategie realiseren

Strategie realiseren van papier naar werkelijkheid? Voor ons gaat dat in de eerste plaats over alignment. Zorgen dat iedereen in een organisatie dezelfde ambities en prioriteiten voor ogen heeft en zich betrokken voelt bij het realiseren daarvan. Het gaat ook over de uitvoering van strategische programma’s en de mate waarin die goed landen in de organisatie. En het gaat over het verankeren; het inbedden van de nieuwe richting in besturing en processen.

In veel gevallen begint onze betrokkenheid al een stap eerder. Want alignment van de organisatie vraagt om een strategie die daadwerkelijk richtinggevend is. Wij helpen bestuurders en managementteams om heldere keuzes voor de toekomst te maken. Niet vanuit een ivoren toren maar rekening houdend met het perspectief van de verschillende groepen collega’s in de organisatie. Vervolgens ontwikkelen we een pragmatische aanpak om managers en medewerkers te betrekken, samen met hen de strategische keuzes door te vertalen naar de operatie en naar strategische projecten, en de nieuwe koers stevig te verankeren.​

Wanneer de uitvoering en het realiseren van een nieuwe strategie van papier naar werkelijkheid, verandering vraagt; dan leveren wij ook ondersteuning op het gebied van change en communicatie en change leadership.

Opleidingen, trainingen en inspiratie

Vanuit onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij je ondersteunen met trainingen, opleidingen en door het leveren van sprekers voor congressen, events en inspiratiesessies. Als onderdeel van een veranderaanpak, professionaliseringstraject, ontwikkelproces of als integraal onderdeel van een veranderaanpak. Op deze pagina vind je meer informatie.

Meer weten?

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.