Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Change & communicatie

Een vastgoedbedrijf beseft dat digitalisering en duurzaamheid de sector drastisch gaan veranderen. Een zorginstelling moet door financiële druk op zoek naar vernieuwende behandelmethoden. Een retailer neemt een concurrent over. ​Het zijn een paar voorbeelden van organisaties waar zaken fundamenteel moeten veranderen om succesvol te kunnen blijven. Vaak raakt dat verschillende aspecten van de organisatie: processen en besturing, systemen, producten en bedieningsmodellen, cultuur en gedrag.

Programma’s en projecten leveren vooral de randvoorwaarden die verandering mogelijk maken. Maar daarmee is er nog niets veranderd. Het zijn uiteindelijk de teams in de organisatie die verandering in hun dagelijks werk realiseren. ​

In onze aanpak staat met name dat laatste centraal. Verandering lukt wanneer je vanaf de start bouwt aan een gedeeld beeld van de noodzakelijke veranderingen binnen de organisatie. Wanneer je teams weet te motiveren en toe te rusten om de gewenste veranderingen zelf vorm te geven. En wanneer formele en informele leiders hier vanuit een inspirerende visie leiding aan te geven. En ja, daarbij kijken we uiteraard ook goed naar de juiste randvoorwaarden voor verandering, zoals: effectieve communicatie, het ontwikkelen van de juiste skills, en naar verankering in besturing en processen.

Opleidingen, trainingen en inspiratie

Vanuit onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij je ondersteunen met trainingen, opleidingen en door het leveren van sprekers voor congressen, events en inspiratiesessies. Als onderdeel van een veranderaanpak, professionaliseringstraject, ontwikkelproces of als integraal onderdeel van een veranderaanpak. Op deze pagina vind je meer informatie.

Meer weten?

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.