Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Anneke Veenendaal

Anneke is professionele ideeën-generator en -realisator. Deze senior change & communicatiemanager versterkt de veranderkracht van organisaties door iedereen te leren kansen zien en pakken. Ze zet hiervoor een slimme combinatie van communicatie en creatief leiderschap in.

De afgelopen 28 jaar heeft Anneke diverse organisaties geholpen gedurfde visies, ambities en (verander)plannen helder neer te zetten, uit te dragen en waar te maken met de teams zodat iedereen vol enthousiasme een bijdrage kan en wil leveren. Van start-up tot internationale corporate in o.a. media & communicatie, advocatuur, ICT, de financiële sector en food.

Met een Master in zowel Communicatie als in Creativity & Change Leadership brengt Anneke de tools in om nieuwsgierigheid aan te zetten, openheid te vergroten en eventuele weerstanden om te buigen door beter begrip groter vertrouwen.

Anneke heeft diverse publicaties op haar naam staan en schreef Verandering van Spijs, een managementkookboek vol recepten voor succesvolle verandering.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.