Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Bas van Glabbeek

Bas heeft als senior adviseur ervaring in de volle breedte van verandering en communicatie. Zijn kracht is de combinatie van een analytische geest en pragmatische aanpak. Hij interesseert zich daarnaast voor impliciete communicatie (bewijst een organisatie wat zij belooft?), organisatiestrategie, onderzoek en verandering.

Bas heeft ervaring in een breed scala aan organisaties en branches. Van klein tot groot, van overheid tot corporates – als het doel duidelijk is maakt hij er samen met de klant een succes van. Retail heeft daarbij zijn bijzondere interesse. Zo was hij betrokken bij de integratie van C1000, was hij eindverantwoordelijk voor communicatie tijdens de overname van EMTÉ door Coop en Jumbo en werkte hij veel aan verander- en communicatievragen voor Jumbo.

Bas heeft diverse publicaties op zijn naam staan en heeft er een voorkeur voor om complexe processen en concepten simpel vast te leggen. Zo is hij auteur van 100% consistent, mede-auteur van IC in 3D en publiceerde hij onder andere over Organisational Death.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.