Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Petra van den Bosch

Petra heeft 20+ jaar ervaring als betrokken senior adviseur en manager in uiteenlopende sectoren, met name op het gebied van verandercommunicatie. In deze jaren heeft ze de kennis en vaardigheden verkregen om snel tot de kern te komen bij complexe organisatievraagstukken.

Haar kracht is de vertaling maken tussen de menselijke kant en de ambitie van de organisatie. Aanvoelen en inspelen op wat de mensen in de organisatie nodig hebben om in beweging te komen en gezamenlijk resultaat te boeken. Petra brengt daarbij overzicht en structuur. Haar positieve houding in het leven maakt dat mensen graag met haar samenwerken. Petra is geïnteresseerd in het in beweging brengen van organisaties door middel van het leggen van de juiste verbindingen tussen het topmanagement en de werkvloer. Gezamenlijk de diepte in voor een betekenisvolle verandering en concrete stappen zetten in de juiste richting.

Dit doet zij vanuit een achtergrond in Communicatie, Bedrijfskunde en Change Management voor organisaties in uiteenlopende branches, zoals overheid, corporate omgevingen, retail, zorg, onderwijs, bouw, sport en dienstverlening.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.