Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Een dag van een Involver

Je bent in dienst bij Involve. Maar hoe ziet zo’n dag er ongeveer uit? Lees het in deze blog van een Involver!

“Het is woensdag ochtend en ik ben klaar om een nieuwe werkdag te starten. Het is even na negenen wanneer ik met een verse kop koffie achter mijn bureau schuif. Ik klap mijn laptop open en bekijk eerst mijn to-do lijst. ‘s Ochtends werk ik thuis voor een van mijn klanten: een onderwijsinstelling die gaat fuseren. Best spannend, dus wil men de medewerkers zo veel mogelijk betrekken in het proces. Tot half 11 werk ik aan het voorstel voor een medewerkersbijeenkomst. Daarna beantwoord ik een paar vragen van collega’s via Microsoft Teams en schrijft ik een mail over een offerte voor een nieuw project.

Om 11 uur heb ik een videogesprek met een collega waarmee ik vorige week een nieuwe opdracht ben gestart. Involve is gevraagd om een internationale speler in de automotive industrie te helpen bij het tot leven wekken van hun nieuwe strategie. We bespreken de voortgang van het project en delen daarnaast wat we in dit project hopen te leren. Het delen van je ontwikkelwensen staat bij de start van ieder project op de agenda.

Na de lunch stap ik snel op de fiets richting het station. Vanmiddag neem ik een aantal interviews af voor het nieuwe project. In de trein doe ik de laatste voorbereiding voor het interview. Vandaag spreek ik de CHRO (Chief Human Resources Officer) en de COO (Chief Operational Officer), ik ben benieuwd wat zij te vertellen hebben over het strategietraject tot dusver. Verder beantwoord ik in de trein nog wat mails over de bureaudag van aanstaande donderdag. Iedere maand komen alle Involvers samen op de bureaudag. Een moment waarop we stilstaan bij verschillende onderwerpen in ons vak en gewoon gezellig samen zijn.

Na het interview stap ik het kantoor van de klant uit en loop terug richting het station. In een café naast het station heb ik afgesproken met een collega. We gaan even een paar uur samen zitten om wat sessies uit te werken voor de automotive klant. Tussendoor drinken we lekker koffie en kletsen we een beetje. Dat maakt samenwerken toch ook wel erg gezellig!

Op de terugweg orden ik mijn aantekeningen van het interview en doe ik de urenregistratie van die dag. Dan gaat mijn telefoon: het is de klant in het onderwijs met wat feedback op het programmavoorstel van vanmorgen. Ik schrijf mee, voor op mijn to-do lijst van morgen. Het einde van de dag is in zicht, voordat ik de trein uitstap bedenk ik nog wat ik vanavond ga eten en stel snel een boodschappenlijst op, dat moet immers ook gebeuren.

Ik heb zin om er morgen mee verder te gaan.”

Spreekt dit je aan? Lees dan verder op deze pagina: Werken bij Involve of bekijk onze vacature.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.