Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

“Door Involve ben ik mijn passie gaan volgen”

Iris van de Kerkhof kwam in 2018 bij Involve werken. In het kader van ons 30 jarig jubileum, kijkt ze terug op haar jaren bij Involve:

“Als ik aan Involve denk, denk ik aan het team. Stuk voor stuk lieve, warme – maar ook ambitieuze en gedreven – mensen. Allemaal met passie voor het vak en dat zie je terug in het resultaat.

Vakmanschap is voor mij typisch Involve.

Voor mij was Involve was mijn eerste tussenstap naar psycholoog. Ik ging van externe communicatie naar interne communicatie. Mijn passie voor psychologie werd bij Involve verder gevoed en bevestigd. Door bezig te zijn met Subconsious Impact bijvoorbeeld. Uiteindelijk heb ik door Involve de knoop door gehakt om mijn eigen passie te volgen en fulltime psychologie te gaan studeren. Iets wat ik eerder naast mijn werk deed.

Een belangrijke Involve-les die ik nog dagelijks toepas in mijn werk is: niet pushen maar pullen. Geen onbelangrijke vaardigheid voor een psycholoog.”

30 jaar Involve

Vier ons jubileum met ons mee, mis niets en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.