Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Studiereis 2023 gaat naar de KNRM

Bij Involve maken we elk jaar een studiereis. Vaak helpen we tijdens deze tweedaagse een organisatie met een gratis advies, zoals ook dit jaar. Deze september zijn we trotse partner van de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij).

KNRM is niet zomaar een klant; het is een organisatie met een nobele belangrijke missie die met inzet van vrijwilligers levens redt op zee. Daarom buigen we ons graag komende week over een aantal van hun vraagstukken. Op het vlak van: samenwerking stroomlijnen, verandermanagement en werkdruk/werkplezier.

Maandag gaan we informatie verzamelen om een diepgaand begrip te krijgen van de uitdagingen van de KNRM. Die middag en de volgende ochtend werken we intensief aan oplossingen en adviezen. Dinsdagmiddag presenteren we deze aan het MT!

Wil je lezen wat er eerder hebben gedaan voor de KNRM? Lees dan onze case over de KNRM.

 

Je kunt de Involvers ook volgen op sociale media, zoals LinkedIn en Instagram. Zo blijf je ook tijdens deze studiereis op de hoogte!

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.