Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Bianca Groot

Bianca is al ruim twintig jaar een echte (communicatie)generalist. Of het nou bij een overheid, corporate of NGO is, deze senior consultant snapt verandertrajecten, bedrijfsvoering en communicatie. Bovendien heeft zij een zesde zintuig voor wat er speelt in een organisatie. Zowel bij het management als op de werkvloer. Waarbij het helpt dat zij zelf in een MT heeft gezeten en (bege)leiding gaf aan diverse teams.

Bianca is een liefdevolle ‘vinger op zere plekken legger’. Het uitstijgen boven de materie, haar ontembare nieuwsgierigheid en het achterhalen van de vraag achter de vraag, is wat haar kenmerkt. Met als uitgangspunt dat alles er al is in mens en organisatie, helpt zij herinneren hoe je de goede dingen (weer) aanzet en kunt stoppen met wat niet ondersteunt. Rekening houdend met verschillende standpunten en visies komt zij luisteren, vragen stellen, begrijpen, analyseren, teruggeven, bewustwording creëren en samen werken aan wat nodig is. Met hoofd, hart en plezier!

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.