Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Danielle Westdijk

Danielle is een betrokken communicatie- en change consultant en designer. Met een achtergrond in communicatiewetenschappen en verandermanagement, combineert ze analytische en creatieve vaardigheden om organisaties te helpen bij hun transformatieprocessen. Haar interesse in menselijk gedrag en onderliggende motieven stelt haar in staat om vraagstukken te verdiepen.

Ze heeft het vermogen om abstract te denken en complexe ideeën om te zetten in eenvoudige, visuele weergaven. Dit stelt haar in staat om om meer alignment te creëren voor alle belanghebbenden. Haar expertise ligt in het ontwikkelen van strategische ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook medewerkers extra houvast geven. Al is voor het omarmen van een transformatie, een nieuwe visie, de kernwaarden en of cultuur.

Door haar eerdere ervaring in de consultancy heeft ze ervaring opgedaan in diverse sectoren variërend van overheid,  gezondheidszorg, onderwijs tot aan technologie en non-profit. Hierdoor heeft ze een breed begrip van verschillende contexten.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.