Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Denise Venema

Denise is een enthousiaste medior adviseur met een grote fascinatie voor mensen. Want waarom doen mensen wat ze doen? En waarom gedragen ze zich soms op een manier die in eerste instantie zo onlogisch lijkt? Pas als je écht oog (en vooral oor) hebt voor mensen, kun je als organisatie veranderen. Denise haar nieuwsgierigheid en sociale voelsprieten helpen haar te achterhalen wat mensen drijft of juist tegenhoudt. En waar pijnpunten en hardnekkige patronen zitten in de onderstroom. Om zo uiteindelijk mensen in beweging te krijgen en samen impact te creëren.

Als voormalig gedragsadviseur heeft ze ervaring met het concretiseren van abstracte vraagstukken en het analyseren van psychologische processen. Ze is ervan overtuigd dat kleine concrete stappen grootse verschillen kunnen maken, zodat er op succeservaringen verder gebouwd kan worden.

Denise heeft een achtergrond in communicatiewetenschappen, psychologie en gedragsverandering met werkervaring bij (semi-)overheden en klanten uit diverse andere sectoren.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.