Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Lea Kerssens

Lea is een gedreven en nieuwsgierige junior consultant die gefascineerd is door de dynamieken binnen organisaties. Ze is analytisch en pragmatisch met een sterke hands-on mentaliteit.

Met een master in communicatiewetenschap brengt Lea de tools om met organisatorische complexiteit en verandering om te gaan. Ze heeft onder andere relevante inzichten opgedaan over het snijvlak tussen werk en technologie, de kracht van positief organiseren en de impact van visie, strategie en leiderschap.  Vanuit haar achtergrond bekijkt ze verandering vanuit een “people first”-perspectief, rekening houdend met hoe elke stakeholder een rol speelt in het creëren van een succesvol resultaat.

In haar eerdere werkervaringen ontwikkelde ze een brede blik op organisaties vanuit verschillende organisatieperspectieven, zoals: logistiek, PR en interne communicatie. Dit stelt haar in staat om opdrachten door een cross-disciplinaire lens te bekijken en innovatieve oplossingen te bedenken.

Haar studie en eerdere werkervaringen hebben haar van Duitsland naar Mexico en naar Nederland gebracht. Hierdoor is sterk in zowel Duits, Nederlands, Engels en Spaans.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.