Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Reinier Mak

Reinier is een zeer ervaren professional die in zijn werk hoofd, hart en handen combineert: logisch denken, voelen en ervaren wat er nodig is en dat praktisch vertalen in concrete stappen, zodat mensen er zelf mee aan de slag kunnen.

Hij zet dit in uiteenlopende situaties in: als de organisatie is vastgelopen, maar ook als het financieel goed loopt en er een nieuwe visie of strategie nodig is om beter te kunnen inspelen op een veranderende situatie. Hij biedt een kritische spiegel, zodat het leiderschap de juiste beslissingen maakt. Hij onderzoekt de dieperliggende patronen in de cultuur en onderstroom, zodat de betrokkenen kunnen werken aan structurele oplossingen. En hij laat lastige thema’s in de onderlinge (team)samenwerking niet onbesproken liggen. Hij combineert de veranderkundige en bedrijfsmatige blik zodat veranderingen ook zichtbaar tot resultaat kunnen komen.

Reinier werkt vanuit verbinding: zonder oordeel, maar wel scherp op waar de angel zit.  Op alle niveaus. En probeert de hefbomen bij mensen te vinden waardoor zij zelf in beweging komen.

Hij heeft gewerkt in uiteenlopende sectoren, zoals zakelijke dienstverlening, zorg, non-profit organisaties, publieke sector, overheid, onderwijs en financiële dienstverlening.

Reinier heeft diverse publicaties op zijn naam staan, waaronder het boek ‘Veranderkompas, veranderen met hoofd, hart en handen’.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.