Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Sanne van Eijl

Sanne is een enthousiaste en creatieve communicatiestudente. Ze is erg leergierig, zeker op het gebied van veranderingen en interne organisatievraagstukken. Tot en met juni 2024 zal Sanne zich voor haar afstuderen richten op de rituelen en tradities binnen Involve. Zij gaat aan de slag met onderzoek, betrekt de Involvers bij haar project en werkt toe naar het realiseren van de aanbevelingen. Daarbij zullen rituelen en tradities worden herzien en nieuwe worden toegevoegd. Dat is op zo’n manier dat zij binnen Involve tot leven komen en met het team kunnen meegroeien. Sanne zal naast de focus op haar afstudeerproject ook meewerken in klantopdrachten. Daarbij zet ze haar grote betrokkenheid bij mensen in organisaties graag in.

Voorheen heeft Sanne stagegelopen bij een PR-bureau en heeft zij zich kunnen ontwikkelen binnen de onlinecommunicatie. Tijdens haar minor PR en crisiscommunicatie heeft zij goed leren observeren en kunnen schakelen/ presteren in onverwachte stresssituaties. In 2019 heeft zij haar diploma tot management assistent/ directie secretaresse behaald. Je kunt haar management skills terugzien in haar besluitvaardigheid, aanpassingsvermogen en gestructureerdheid. Met deze ervaringen op zak, zet Sanne zich graag in om meer te leren over het menselijke aspect dat bij change & communicatie komt kijken.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.