Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Gastcollege communicatie bij de UvA

Gastcollege communicatie bij de UvA (Universiteit van Amsterdam) -Involver Ellen gaf in april een gastcollege over de praktijk van veranderen, voor een internationale groep nieuwsgierige Masterstudenten Communication Science van de UvA. Gebaseerd op de verandervisie- en aanpak van Involve. Inclusief voorbeelden en cases!

Een interessante discussie draaide om wat wel en niet werkt in een veranderstrategie in landen als China, Spanje of Ierland. Conclusie: Er is nooit een ‘one-size fits all’ methode.

Wij kijken dan ook altijd naar de organisatiecontext – inclusief cultuur in land of streek. Als je meer wilt weten, bekijk dan vooral deze pagina over onze visie.

Geen gastcollege, wel inspiratie

Is een gastcollege communicatie niet waar je naar zoekt, maar wil je wel meer weten over onze visie? Dan heb je geluk! Want Involvers delen graag hun kennis! Al 30 jaar hebben we ervaring met het ondersteunen van organisaties en mensen door middel van trainingen, opleidingen en door het leveren van sprekers voor congressen, events en inspiratiesessies. Als onderdeel van een veranderaanpak, professionaliseringstraject, ontwikkelproces of als integraal onderdeel van een veranderaanpak. Gastcollega’s vallen hier dus ook onder!

Interesse of wil je meer weten? Op deze pagina vind je meer informatie over opleidingen, trainingen en andere vormen van inspiratie.

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.