Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Involve: al 30 jaar in onze natuur

30 jaar Involve! Dit jaar, in 2024, vieren we met trots ons 30-jarig jubileum! Al drie decennia lang staat Involve in de voorhoede van Change en Communicatie. We kunnen niet geloven hoe snel de tijd vliegt.

Bij Involve zit verandering en communicatie diep verankerd in zowel onze mensen als ons bureau. We hebben in de afgelopen 30 jaar organisaties geholpen om te groeien en te bloeien in een continu veranderende wereld. We zijn er trots op dat we nog steeds bijdragen aan duurzame transformaties en transities, waarbij de menselijke kant van veranderingen én effectieve communicatie keer op keer de sleutel tot succes blijkt te zijn.

Ilse: “Zo bijzonder om te zien wat er kan ontstaan als je gewoon organisch je passie volgt. Trots op al die mooie mensen uit verleden en heden die Involve maken tot wat het nu is.”

Naast een terugblik op onze reis van de afgelopen 30 jaar, willen we natuurlijk ook vooruitkijken naar de toekomst. Met evenveel betrokkenheid, expertise en pragmatisme blijven we streven naar blijvende verandering en het ondersteunen van onze klanten in het navigeren door de uitdagingen van vandaag en morgen.

We willen graag al onze geweldige klanten, partners, associés, oud-collega’s en ieder die wij hebben mogen ontmoeten, bedanken voor de mooie samenwerkingen op deze prachtige reis.

Bij Involve is Change en Communicatie meer dan alleen ons werk; het is gewoon wie we zijn. Het zit in onze natuur. Al 30 jaar.

Speciale gratis events

30 jaar Involve, vier met ons mee

Ook in ons jubileumjaar sturen we waardevolle inzichten en inspiratie rechtstreeks naar jouw inbox. Meld je vandaag nog aan en ontvang eens per kwartaal onze (jubileum)nieuwsbrief.

meld je aan

30 jaar involve - logo

Meer weten?

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.