Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Online Masterclass: Change Readiness

Online Masterclass Change Readiness: over hoe blaast Change Readiness de wind in de zeilen van verandering? Meld je gratis aan!

Vaak worden de grotere of complexere organisaties bij verandering vergeleken met tankers die maar moeilijk te wenden zijn. Daar tegenover worden dan de snelle, wendbare, innovatieve organisaties gezet als speedboot. Een duidelijke, tot de verbeelding sprekende, metafoor. Maar pas op met deze vergelijking, want een tanker wordt nooit een speedboot en een speedboot kan ook nooit de kracht, massa en stabiliteit van de tanker evenaren. Daarom kiezen wij voor de metafoor: waan je op een zeilboot. Of je nu op een grote driemaster vaart, of op een klein jacht: het gaat erom dat je steeds je koers en je zeilstand aanpast aan de omstandigheden. 

Als je soepel leert omgaan met de 6 onderstaande elementen, krijg je de wind in de zeilen van elke verandering waar je voor komt te staan als organisatie! En ben je Change Ready!

  1. Change Leadership
  2. Verwerkte ervaringen uit het verleden
  3. Veiligheid en vertrouwen
  4. Wendbare en weerbare mensen 
  5. Creatief en oplossingsgericht klimaat
  6. Wendbare structuur en besturing

Wil je meer weten over deze zes punten? Dat kan! Live en gratis met Involvers Anneke en Danielle! Schrijf je dan NU in voor de Online Masterclass: Change Readiness. Vol = vol!

30 jaar Involve

Involve bestaat dit jaar al 30 jaar. Dat vieren we graag samen met jou, bijvoorbeeld door dit gratis evenement. Wil je weten wat er nog meer gebeurd rondom ons Jubileum? Bekijk dan eens deze pagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je niets mist!

Meld je aan voor: Masterclass Change Readiness

Wees er snel bij, want vol = vol!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
We gebruiken jouw email om je verdere informatie over dit event toe te sturen.
Ik meld mij aan voor….(Vereist)
Voor welke datum wil jij je inschrijven?
Laat ons weten hoe je deze webinar gevonden hebt.
Ik meld mij aan voor de gratis nieuwsbrief van Involve!(Vereist)
Ontvang maximaal 4x per jaar onze nieuwsbrief vol inspiratie en inhoudelijke vakkennis.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.