Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Klaar om te wenden?

Als leider ben je waarschijnlijk veel tijd kwijt aan het doorvoeren van veranderingen binnen je organisatie. Dat kan soms lastig zijn, omdat mensen en organisaties zich vaak richten op stabiliteit. Maar in onze snel veranderende wereld is wendbaarheid juist essentieel voor succes. Om je hierbij te helpen hebben wij een gratis whitepaper opgesteld over de zes belangrijkste condities waar veranderaars op moeten letten. Hierbij ligt de focus vooral op de rol van leiders.

We willen je ook wijzen op het belangrijkste aspect van deze whitepaper, namelijk: de creativiteit die hierbij komt kijken.

Dit is niet alleen een fundamentele eigenschap van een cultuur, maar ook een aanvullende methode om nieuwe oplossingen te vinden voor uitdagingen. Hierbij is Creatieve Change Leadership essentieel om veranderingen in goede banen te leiden.

Lees de whitepaper van Involver Anneke Veenendaal, nu gratis en leer meer over de belangrijkste aspecten van Change Leadership, creatief denken en wendbaarheid.

Whitepaper Change Readiness: Klaar om te wenden?

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.