Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Change Readiness: Klaar om te wenden?

download

Change Readiness: Klaar om te wenden? Als leider ben je waarschijnlijk een groot deel van je tijd bezig met het realiseren van veranderingen in je organisatie. Dat is niet gemakkelijk, omdat mensen én organisaties vaak gericht zijn op stabiliteit. Terwijl wendbaarheid steeds belangrijker is voor het succes van organisaties.

In deze whitepaper beschrijven we de zes belangrijkste condities voor Change Readiness; voor het vermogen om niet alleen eenmalig maar ook structureel goed met verandering om te gaan – klaar om te wenden? Hierbij besteden we vooral veel aandacht aan de rol van leiders. En aan het belang van creativiteit als cultuur-eigenschap en als methode om steeds weer nieuwe oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar je als organisatie mee te maken hebt. We introduceren hierbij zelfs een nieuw begrip: creative change leadership. Bij voorbaat onze excuses voor al die Engelse woorden!

Meer weten over Change Readiness?

Wil je meer weten over Change Readiness of deze publicatie? Neem dan contact op met Anneke!

Auteur:
Anneke Veenendaal
Categorie:
Kennisartikelen
Downloads:
156
Gepubliceerd:
20 juni 2023
Gewijzigd:
8 mei 2024
Change Readiness: Klaar om te wenden?

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.