Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Change leadership: Alignment en samen sturen

download

In deze vierde publicatie lees je meer over alignment en samen sturen. Helder en concreet samen op weg (blijven). 

Als je aan de slag bent met het formuleren van een visie en richting, dan komt het aan op een goede ‘alignment’ met je collega’s. Wat hier volgens leiders allemaal bij komt kijken en hoe je dit (samen) kunt aanpakken, lees je in dit 4e hoofdstuk rondom change leadership.

Over deze serie

Leiding geven aan verandering. Change leadership, zo je wilt. Een kwestie van de juiste aanpak? Van een goede analyse, beslissen en door?

‘Wij hebben meer dan 60 leiders gesproken, van alle niveaus en lagen, en zij komen met een heel andere invalshoek. En dat is de leider als persoon, die met haar hele ‘hebben en houwen’ volop in de wind staat. Dat geldt ook voor middenmanagers en teamleiders, die eerst zelf nog de verandering moeten verwerken. Om vervolgens haar/zijn team mee te kunnen nemen. Die input hebben we geanalyseerd en brengen we per thema uit. We bundelen het later in boekvorm. Geschreven vanuit de beleving van de leiders zelf.’

Lees ook:

Auteur:
Reinier Mak, Ellen van den Haak en deelnemers Change Leadership Lab
Categorie:
Kennisartikelen
Downloads:
89
Gepubliceerd:
7 maart 2024
Gewijzigd:
7 maart 2024

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.