Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Nieuwe Involvers over het zijn van nieuwe Involvers

Ons team is verder uitgebreid met vier vaste collega’s en een stagiaire. Jochem, Bianca, Touria, Isa en Emmy zochten elkaar op bij het kantoor in Utrecht en deelden daar hun eerste ervaringen bij Involve met elkaar. 

Ik heb vooral zin in…

Jochem begint meteen enthousiast te vertellen: “Als nieuwe adviseur help ik organisaties graag een weg banen door veranderingen, met focus op de koers.” “Ja dat herken ik wel,” vult Bianca aan. “Inzicht, beweging en inspiratie brengen bij zowel klanten als collega’s, daar heb ik zin in! Bovendien is het heerlijk om (weer) bij een club vakmensen aan bureauzijde te horen. En over vakmensen gesproken…” Ze kijkt Emmy en Touria aan. “Ja dat zijn we wel”, zegt Touria lachend. “Emmy en ik werken voor Involve zelf. Ik ondersteun onze collega’s door optimalisatie van de financiële interne processen.” Emmy: “Ik houd me bezig met marketing en reputatie. Ik kijk uit naar alle gesprekken die ik met collega’s ga voeren.” Isa reageert instemmend. “Ik ga voor mijn afstudeerstage ook in gesprek met de collega’s om de Employee Journey in kaart te brengen. Daarnaast werk ik ook mee aan change-opdrachten voor klanten.”

Dit is zo uniek aan Involve…

Isa: “De opdrachten maken het werken bij Involve zo interessant. Ook valt het mij op dat alle collega’s heel betrokken zijn bij elkaar, ondanks dat ze zo verspreid werken.” Emmy is het daarmee eens: “Het is extra speciaal, omdat de meeste collega’s elkaar maar één keer per maand fysiek zien op de bureaudag.” Touria: “Dat valt mij ook op. Het gevoel samen verantwoordelijk te zijn voor de organisatie en de klanten.” “En fijn dat er oprecht aandacht is voor plezier in het werk en de balans tussen werk en privé”, voegt Bianca daar nog aan toe. “Vakinhoudelijk valt het mij vooral op,” zegt Jochem ”dat de Involvers oog hebben voor verandering, vanuit het bedrijfsperspectief, maar juist ook aandacht hebben voor de mensen die de verandering moeten leiden of doormaken.” Bianca: ”Precies, verandering begint immers bij mensen.”

Neem eens contact op

Benieuwd naar de specialismes van Jochem, Bianca, Touria, Isa en Emmy? Kijk op ‘Team’, daar vind je ook hun contactgegevens. En word je nu ook blij van deze verhalen? Meer informatie over werken bij Involve vind je op deze pagina.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.