Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Observaties van nieuwe Involvers Danielle en Bart

Ons team heeft er weer een paar collega’s bij! Danielle en Bart zochten elkaar op bij het nieuwe kantoor in Woerden en deelden daar hun eerste ervaringen met elkaar.

De eerste weken waren…

Bart trapt af: “Even denken, de eerste weken waren rustig; ik had genoeg tijd om erin te komen, de publicaties van Involve te lezen en met collega’s af te spreken. De bureaudag, de maandelijkse dag waarop alle collega’s samenkomen, vond ik erg fijn.” Danielle knikt instemmend en vult aan: “Ik was er voor het eerst bij, bij de studiereis waar we aan de slag gingen voor de KNRM [link]. Dit voelde een echte snelkookpan. Maar net als op een bureaudag is dat hét moment waarop je écht merkt hoe het is om bij Involve te werken, hoe we naar projecten kijken en hoe we voor klanten aan de slag gaan. Dan zie- en maak je mee wat Involve zo uniek maakt. Een kwalitatieve en hechte groep collega’s. Mensen geven om elkaar, de sfeer is leuk, je ziet dat iedereen hard werkt en het beste wil voor de klant.”

Ik heb vooral zin in…

“Ik kijk uit naar het menselijk contact, als in: bezig zijn met- en voor de klant”, gaat Bart verder. “Ik vind het leuk om inhoudelijke stukken te lezen, maar ik vind het leuker om met mensen te praten, te zien wat hen bezig houdt en daar vervolgens over te adviseren. Om een change traject te begeleiden, om samen met mensen meer strategisch te werken en te onderzoeken wat hebben zij nodig om verder te kunnen? En dan ook te kijken naar de haalbaarheid van het plan door bijvoorbeeld medewerkers te interviewen en de belevingswereld van de stakeholders mee te nemen in het advies. Waar gaan de betrokkenen zelf op ‘AAN’. Ook de mensen van Involve zelf, trouwens. Er is veel vertrouwen binnen de organisatie om aan te geven waar je zelf graag aan wilt bijdragen. Dat zie je wel tijdens de bureaudagen en tijdens onze werkverdelingen.” “Precies,” knikt Danielle instemmend. “Ik heb zin in de opdrachten waarin ik de ruimte krijg om, bijvoorbeeld een cultuurverandering, te verwerken in een verhaal met visuele elementen

Dit maakt Involve uniek…

Danielle: “Om verder te gaan op de vorige vraag. “Ik ervaar echt vrijheid om gebruik te maken van dat creatieve stuk van mijzelf. En dat zie ik ook bij andere Involvers. Er is ruimte om ieders kwaliteiten te integreren in een opdracht. Het is niet zo dat wat je ‘extra’ kunt en wat niet binnen de functieomschrijving valt, je niet mag doen. Ik denk dat andere bedrijven in dat opzicht meer in hokjes denken. Bij Involve is het juist goed om iets van jezelf mee te nemen; iets wat het bureau verrijkt.” “Eens,” zegt Bart, “er is veel autonomie. Wat ik niet heb, heeft iemand anders wel. Er is geen blauwdruk van de ideale Involver. Het is fluïde. Danielle sluit af met: “Iedereen is echt zichzelf en dat is best bijzonder voor een club mensen die elkaar niet elke dag ziet.”

Spreekt dit je aan? We zoeken nog meer collega’s! Bekijk de vacatures of stuur eens een bericht naar Danielle of Bart.

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.