Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Ons eigen veranderproces

“Als je midden in een verandering zit, dan zie je hem vaak niet. Pas als je terugkijkt over een langere tijd, dan zie je de stappen die je gemaakt hebt. Dat hebben we de afgelopen jaren ook met Involve ervaren. We hebben inmiddels een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Van ooit een echte verandercommunicatiespecialist naar nu een brede changespecialist met focus op mensen en gedrag. Dat zie je vanaf vandaag nog beter terug op onze nieuwe website.”

Michiel van Delden: “De interne communicatie expertise hebben we nog steeds, maar we helpen onze opdrachtgevers inmiddels bij het hele veranderproces. Bijvoorbeeld bij een transformatie, reorganisatie of een fusie. Hoe kom je als organisatie daadwerkelijk in beweging? We hebben de afgelopen jaren onze expertise rondom change verder uitgebouwd. En ons team uitgebreid met psychologen, antropologen, bedrijfskundigen en veranderkundigen. We doen echt andere projecten dan een aantal jaren geleden.”

Ilse van Ravenstein: “Toch zullen mensen die Involve al jaren volgen ons DNA en onze kijk op organisaties herkennen. Misschien nog wel sterker zelfs. We zijn een bureau dat niet alleen adviseert, maar instapt en komt meehelpen. We richten ons niet alleen op de inhoud maar vooral ook op de mensen die samen een verandering in hun praktijk vormgeven. Dat is door de jaren heen niet veranderd.”

Wil je meer weten? Neem dan contact op via: info@involve.eu

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.