Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

De Gespreksfluisteraar

download

Involve’s nieuwste boek ‘De Gespreksfluisteraar, meer waarde van gesprekken in jouw organisatie’. Een werkboek vol achtergronden, tools en inspiratie om de kwaliteit van gesprekken in organisaties te verbeteren.

Samenvatting

Medewerkers in organisaties zijn 80% van hun werktijd in gesprek. Dat is nogal wat. Dan wil je dat die gesprekken van topkwaliteit zijn en ook daadwerkelijk iets bijdragen voor de organisatie. Wij zien een enorme kans om meer waarde te halen uit de gesprekken in organisaties.

Voor de kwaliteit van die gesprekken is iedereen verantwoordelijk, maar wij merken dat er ook een nieuwe rol ontstaat: de zogenaamde gespreksfluisteraar. Een persoon die anderen binnen de organisatie helpt om hun gesprekken te verbeteren.

Wil jij direct aan de slag om gesprekken binnen jouw organisatie te verbeteren? Dan is dit boek het beste startpunt. Een werkboek opgedeeld in vier elementen die bijdragen aan gesprekken van waarde. Het biedt achtergronden en vooral veel praktische tools om meteen een start te maken en de gesprekken binnen jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. Kruip in de rol van gespreksfluisteraar en ‘fluister’ jouw organisatie naar gesprekken met meer waarde!

Benieuwd? Druk op de downloadknop hiernaast en neem gerust een kijkje in het inkijkexemplaar. Of bestel het boek via deze link.

Categorie:
Boeken
Downloads:
2483
Gepubliceerd:
30 augustus 2018
Gewijzigd:
8 maart 2023

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.