Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

Dichter Bij Verandering

Wat als urgente uitdagingen organisaties en hun mensen op scherp zetten? Hoe gaan mensen om met veranderingen op het werk in zo’n dynamische wereld? In de 1e aflevering van de podcast “Dichter Bij Verandering” van Tilburg University duikt onze Ilse van Ravenstein samen met dr. Joost Verhoeven in helpende rollen binnen deze veranderende organisaties.

luister nu

Tipje van de sluier:

  • Medewerkers kunnen 8 mogelijke rollen hebben in een verandering. En het helpt als je expliciet bent over die rollen en mensen in je veranderaanpak ook door die rollen heen begeleid.
  • Oh en leiders zijn dus ook medewerkers en hebben net zo goed richting en ruimte nodig om zich een verandering eigen te maken. Met als extra dimensie dat vervolgens ook hun team daarin bijstaan.

Kortom organisaties kunnen het succes van hun veranderingen sterk vergroten als ze oog hebben voor heldere verantwoordelijkheden en expliciete verwachtingen.

Podcast Dichter Bij De Wetenschap

Ontdek in deze podcast serie hoe wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten om oplossingen te vinden voor verandervraagstukken. In “Dichter Bij De Wetenschap” wordt iedere aflevering een ander maatschappelijk vraagstuk aangesneden in een gesprek tussen wetenschapper en een expert uit de praktijk. Mooi afgesloten en samengevat door Dichter Trijntje van de Wouw met een ter plekke gemaakt gedicht. In dit geval: Kip en het Ei.

luister nu

Auteur:
Ilse van Ravenstein
Categorie:
Podcast
Gepubliceerd:
29 augustus 2023
Gewijzigd:
8 mei 2024
Podcast Dichter Bij Verandering

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.