To the content
What are you looking for?
visitor address
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
The Netherlands
post address
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
The Netherlands
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Change Made Simple

download

Hoeveel veranderingen heb je al geleid de afgelopen jaren? Wanneer gingen die goed? Soepel, mensen enthousiast mee, het resultaat dat je wilde? Wat heb je toen gedaan waardoor het lukte?

In dit boek vind je geen nieuwe stappenplannen, theoretische bespiegelingen of wetenschappelijke uiteenzettingen. Wel praktische inzichten in het basismechanisme van organisatieverandering. Door een verandering aan de hand van vier succesfactoren in het dagelijkse werk plaats te laten vinden met kleine en concrete stappen, maak je de kans op een succesvolle verandering groter.

Dat klinkt logisch, maar het is lang niet altijd de praktijk. Om je te helpen stellen we in dit boek steeds vier kernvragen. Deze geven een eenvoudig denkkader om leiding te geven aan veranderprocessen. Want veranderprocessen voelen vaak complex en moeizaam wanneer je er middenin zit, terwijl het van een afstandje eigenlijk… best simpel is.

Benieuwd? Druk op de downloadknop hiernaast en neem gerust een kijkje in het inkijkexemplaar. Of bestel het boek via deze link.

Category:
Books
Downloads:
19
Published:
21 April 2022
Changed:
26 July 2023
Change Made Simple

Newsletter

If you would like to receive our dutch newsletter (3 - 4 x annually) in which we share our most up to date expertise and experience, please subscribe.