Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

info@involve.eu
024 – 323 77 39

Change Made Simple

download

Hoeveel veranderingen heb je al geleid de afgelopen jaren? Wanneer gingen die goed? Soepel, mensen enthousiast mee, het resultaat dat je wilde? Wat heb je toen gedaan waardoor het lukte? In dit boek ‘Change Made Simple’ vind je geen nieuwe stappenplannen, theoretische bespiegelingen of wetenschappelijke uiteenzettingen. Wel…

Praktische inzichten in het basismechanisme van organisatieverandering. Door een verandering aan de hand van vier succesfactoren in het dagelijkse werk plaats te laten vinden met kleine en concrete stappen, maak je de kans op een succesvolle verandering groter.

Dat klinkt logisch, maar het is lang niet altijd de praktijk. Om je te helpen stellen we in dit boek steeds vier kernvragen. Deze geven een eenvoudig denkkader om leiding te geven aan veranderprocessen. Want veranderprocessen voelen vaak complex en moeizaam wanneer je er middenin zit, terwijl het van een afstandje eigenlijk… best simpel is.

Benieuwd? Druk op de downloadknop en neem een kijkje in het inkijkexemplaar. Of bestel Change Made Simple via deze link.

Auteur:
Ilse van Ravenstein en Michiel van Delden
Categorie:
Boeken
Downloads:
93
Gepubliceerd:
21 april 2022
Gewijzigd:
14 mei 2024
Change Made Simple

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.