Naar de inhoud
Waar ben je naar op zoek?
bezoekadres
Jan de Bakkerstraat 13-15
3441 ED Woerden
postadres
Albertus Perkstraat 88
1217 NW Hilversum
contact

100% Consistent

download

Wanneer een voorzitter van de raad van bestuur de mond vol heeft van duurzaamheid maar zelf in een grote SUV rijdt, kloppen woorden en daden niet met elkaar. Dat is pijnlijk voor een organisatie, want medewerkers hechten meer waarde aan zo’n impliciet signaal dan aan de officiële boodschap. Impliciete communicatie als begrip geeft ons houvast voor dat wat we wel zien, maar vaak niet benoemen.

De meeste communicatieadviseurs en topmanagers hebben een prima antenne voor signalen die we classificeren als impliciete communicatie, maar weten er nog niet goed of gestructureerd mee om te gaan. Auteurs Ilse van Ravenstein en Bas van Glabbeek van Involve en Mark van Vuuren van Universiteit Twente deden er onderzoek naar bij zestien organisaties. Zij bundelden hun bevindingen en de vele praktijkervaringen in het boek 100% consistent, de impact van impliciete communicatie (Uitgeverij De Communicatiepraktijk, 2012), inclusief praktische checklist om de inconsistenties aan te pakken.

Benieuwd geworden? Download hiernaast gratis de uitgebreide samenvatting. Of bestel het boek direct via deze link.

Categorie:
Boeken
Downloads:
259
Gepubliceerd:
30 augustus 2018
Gewijzigd:
8 maart 2023

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.